loader image

Eerder resultaat!

LEVF verandert

LEVF heeft ons gevraagd om een website te leveren die anders is als anderen, dit omdat LEVF voor verandering staat. Door een goede samenwerking met een teksten schrijver hebben wij een geweldige informatieve website neergezet die er echt uitsprint als een parel. Wij hebben de website van huisstijl tot het ontwikkelen volledig realiseert.

 

FOKI ART

FOKI ART Gallery in Maastricht is een kleine galerij die lokale kunstenaren de mogelijkheid geeft om hun werk tentoon te stellen. Wij hebben voor FOKI ART de huisstijl incl. logo en website gerealiseerd. De website is volledig aanpasbaar zodat er altijd de meest recente werkstukken op staan.

Innovatiekring Venlo

Innovatiekring Venlo is een vereniging die gebruik maakt van de platform van Aplatos om digitaal informatie naar de leden te sturen en om evenementen te plannen. Samen met Vaurelion voor de branding hebben wij het ontwerp van de website gerealiseerd en gebouwd.

 

Kom in contact met ons!

Ben je een ondernemer in noord-brabant of limburg? Neem dan vooral contact met ons op! Wij breiden graag ons netwerk uit!

Contactgegevens

+31 6 33434273

[email protected]